Menu

Update vanuit bestuur + inschrijving nieuwe seizoen

Beste leden, 

Afgelopen week is het bestuur weer bijeengekomen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor de aanstaande competities. De zomercompetitie zal dit jaar volledig worden geannuleerd. Als Z.D.F. houden wij ons aan de landelijke regels die ook vanuit de N.D.B. en NOC-NSF worden gehanteerd. Deze kun je ook vinden op de site van de NDB.

Zoals het er nu naar uitziet is het mogelijk om onze wintercompetitie te gaan starten in de 1e week van september. Uiteraard is dit onder voorbehoud. Om ervoor te zorgen dat alles gereed staat als alles goed gaat gaan we de inschrijving voor de winter competitie openen. De teams moeten zich voor 1 juli 2020 ingeschreven hebben. Dit gaat dit jaar digitaal via dit formulier en kan tot 30 juni

Inschrijven Wintercompetitie 2020 / 2021

Heeft u nieuwe leden? Dan dienen deze zich eerst persoonlijk aan te melden. Dat gaat via dit formulier:

Inschrijving lidmaatschap ZDF

Ook zullen binnenkort de facturen voor het lidmaatschap voor aankomend seizoen de deur weer uit gaan. Alle leden die zich hebben ingeschreven zullen via de opgegeven mail een factuur krijgen. Het bestuur heeft er dit jaar voor gekozen de contributie eenmalig te verlagen naar €25,- Dit vanwege de Corona en dus lagere uitgaven.

Als er leden zijn die nu wel lid zijn maar volgend seizoen niet meer mee willen doen dienen zijn zich via dit formulier uit te schrijven:

Afmelden lidmaatschap ZDF

Enkele tijd geleden is er een enquête geweest voor een nieuwe opzet van de competitie. Een grote meerderheid van de stemmen bleek voor te zijn voor een nieuwe opzet. Helaas blijkt dit nog niet uitvoerbaar te zijn voor aankomende seizoen i.v.m. bepaalde regels vanuit de N.D.B. Wel wordt er gekeken of dit volgend jaar kan worden doorgevoerd. Dat betekend dat in aankomende seizoen, als er het aantal team dat toelaat, wederom in 4 divisies zal worden gespeeld.

Alle captain zullen op de hoogte blijven via de captains app. En ook Facebook en deze website zal worden voorzien van een update als er zaken wijzigen of nieuws is.

Deel dit bericht