Menu
17 mei 2023 Toernooien

Als afsluiting van het seizoen 2022-2023 organiseert de Nederlandse Darts Bond de ‘NDB Masters’. Het is een gesloten toernooi waar de beste spelers over heen Nederland verspreid aan mee mogen doen.

Er zal op de vloer en op een groot podium in een prachtige zaal met veel camera’s gespeeld gaan worden waarbij minimaal 20 wedstrijden live uitgezonden gaan worden.

Dit toernooi is bedacht om alle kampioenen van dit seizoen tegen elkaar te laten strijden om te zien wie de echte ‘’NDB Masters’’ is. Tevens geven we met dit toernooi veel spelers de mogelijkheid om ervaring op te doen op een groot podium voor de camera’s, maar dat is nog niet alles! Er is in totaal een prijzenpot van minimaal €4.585,- met voor de nummer één bij de heren een bedrag van €1.000,- en voor de dameskampioen €600,-. Daarnaast krijgen de vier kampioenen een VIP pakket voor de TOTO Dutch Open Darts met daarin een gratis inschrijving voor het singletoernooi, hotelverblijf voor het gehele weekend en uiteraard toegang tot de VIP.

Categorieën:
Er zijn in totaal vier categorieën: heren, dames, junioren en meisjes.

De ZDF heeft 2 toegangstickets per categorie te vergeven. Deze worden verdeeld door het winnen van het Zeeuws kampioenschap of door een kwalificatietoernooi.

De volgende leden hebben zich gekwalificeerd:
Heren
Eddy Crawfurd

Dames
Anna Hlavova

Junioren
Demy Sijbrand

Meisjes:
Deze categorie zullen we niet weggeven.


De andere drie toegangstickets zullen worden weggegeven tijdens een kwalificatietoernooi. Binnenkort hier meer informatie over.


Komende editie:
02-07-2023

Locatie:
H.F. Witte
Henri Dunantplein 4
3731 CL De Bilt

Deel dit bericht