Menu

In het weekend van 4 en 5 juli 2020 zal voor de eerste keer de NDB Masters gehouden worden.

Het is een gesloten toernooi waar maximaal 102 heren, 90 dames, 88 jongens en 88 meisjes mee mogen doen. Er zal op een groot podium in een prachtige zaal met veel camera’s gespeeld gaan worden waarbij maar liefst 20 wedstrijden live uitgezonden gaan worden. Dit is bedacht om zoveel mogelijk spelers de kans te geven om ervaring op te doen op een groot podium voor de camera’s. Maar dat is nog niet alles! Er is in totaal een prijzenpot van €4.585,- met voor de nummer één bij de heren een bedrag van €1.000,- en voor de dameskampioen €600,-.

Om deel te nemen aan dit toernooi, zul je je moeten kwalificeren. Dit kan onder andere door de finale te halen in een NDB Ranking.

De ZDF Heeft 2 wildcards voor iedere categorie te verdelen en heeft besloten de Zeeuwse kampioenen Heren, Dames en Jeugd van aankomende divisiekampioenschappen een wildcard te geven.

Voor de andere helft van de plaatsen houden we een kwalificatie toernooi op 18 april 2020. Alle leden van de ZDF mogen hier op meedingen.

Hiervoor kun je je binnenkort opgeven via deze site.

Dit toernooi zal geen poulefase kennen en direct knockout zijn, met alle wedstrijden best of 7.

De kosten van de deelname worden betaald uit je contributie en is dus gratis. Indien je je opgeeft, maar niet komt zal er € 10,00 boete in rekening worden gebracht.

Deel dit bericht