Menu

Inschrijving seizoen 2021-2022 geopend

Beste leden, 

Vanaf maandag 5 juli openen de inschrijvingen voor het aankomende seizoen. Afhankelijk van de inschrijving zal de competitie indeling worden gemaakt. De (vice)-captain(s) kunnen de inschrijving doen via onderstaande formulier:

https://www.zdfdarts.nl/formulieren/inschrijfformulier-competitie-2021-/-2022/

De inschrijving sluit op 31 juli!

Let op! heeft u nieuwe leden in uw team, dan dienen zij zich eerst in te schrijven. Heeft u vragen, mail gerust naar ict-avg@zdfdarts.nl

De maatregelen zien er positief uit en er kan dus eindelijk weer gedart worden! En dus gaat de ZDF ook weer beginnen, wij hebben er ontzettend veel zin in!

"Betaalde contributie 2020- 2021 schuift door naar 2021- 2022"

Leden die contributie hebben betaald voor het seizoen 2020-2021 hoeven voor aankomend seizoen geen contributie te betalen. Dit omdat er vorig seizoen nauwelijks wedstrijden zijn doorgegaan, en wij als bestuur het daarom niet gerechtvaardigd vinden om opnieuw contributie te vragen.

Tevens zijn we hard op zoek naar hulp!

Stefan (penningmeester) stelt zich niet herkiesbaar. Daarom zijn we hard op zoek naar een nieuwe penningmeester. We nodigen u van harte uit om op deze functie te solliciteren. Dat kan via voorzitter@zdfdarts.nl.

Volgende week versturen wij ook een uitnodiging voor de ALV. Omdat het darten lang heeft stilgelegen is de termijn van de bestuursleden verlopen en zal ieder bestuurslid moeten worden herkozen.

Heb je hier vragen over? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op https://www.zdfdarts.nl/contact/

 

 

Deel dit bericht