Menu

Het memorial Toernooi is vandaag gespeeld in Sportkantine Bar De Belt. We beginnen met het prachtige bedrag van €800,- dat is opgehaald voor stichting Chocolate lovers!

Eddy Crawfurd heeft voor de derde keer (2002 en 2016)  het toernooi op zijn naam geschreven. Hij was in een spannende finale titelverdediger Rowdy Schoremans met 5-4 de baas, ondanks dat Rowdy in de beslissende leg na 9 darts op 16 stond.

Gary O'Hagan en Jos Haverkamp kwamen beiden tot de halve finales. In de verliezersronde was Frank van Eenennaam de beste. Hij versloeg Daan van Nunen in de finale. Michael de Vlieger en Ruben de Wolff waren tot de halve finale gekomen.

Het geloot koppeltoernooi dat voor de singles plaatsvond bleek een prooi voor Wesley Bour en Kees Lamper. Zij versloegen in de finale Marvin van Eenennaam en Martina Verboven. 
Koppels Arno Schuite/Wybren Tuinstra en Ron Huijsman/William de Kubber kwamen tot de halve finales. In de verliezersronde waren Kees van der Kuijl en Richard Bour de beste, zij versloegen Ruben de Wolff en Ingeborg Goosens in de finale.

Allen bedankt voor jullie aanwezigheid. Ook een woord van dank aan Ruud en Coby van Bar de Belt voor de goede zorgen, en aan onze sponsoren van de verloting; Eetcafé Roots en Jumbo van den Berg Zoutelande.

Tot het volgende toernooi!

 

Deel dit bericht