Menu

Iedereen zal zich éénmalig moeten inschrijven via het online inschrijfformulier. Vervolgens blijf je lid van de ZDF totdat je het lidmaatschap opzegt. 

Het innen van de verschuldigde contributie gaat als volgt. Na inschrijving ontvangt ieder lid een contributienota met hierin de betalingsgegevens. De betaling dient bij voorkeur per bank plaats te vinden omdat wij het aantal kashandelingen willen beperken. Let op: indien de contributie niet tijdig wordt voldaan is men niet speelgerechtigd.  

Wanneer er problemen zijn met het inschrijven of er andere vragen zijn kunt u contact opnemen met secretaris@zdfdarts.nl.

Wat hebben wij u te bieden wanneer u zich inschrijft bij de Zeeuwse Darts Federatie 
-      U kunt deelnemen aan 3 competities voor teams (Winter-, Beker- en Zomercompetitie)
-      U kunt deelnemen aan door de ZDF georganiseerde toernooien, zoals het individuele Zeeuws Kampioenschap of het Zeeuws Koppel Kampioenschap.
-      Wij zorgen voor aanmelding en contributieafdracht aan de Nederlandse Darts Bond. U bent vervolgens lid van de Nederlandse Darts Bond, waardoor u kunt deelnemen aan bijvoorbeeld Nationale ranking- en kwalificatietoernooien (zoals voor de Winmau World Masters en Lakeside); 

Wat kost dit?
-      € 35 voor leden ouder dan 18 jaar (peildatum: 1 september) (heel seizoen)
-      € 25 voor leden ouder dan 18 jaar (vanaf de winterstop)
-      € 0 voor leden jonger dan 18 jaar (heel en half seizoen)

Wat doen wij met u persoonsgegevens?
Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wij vragen van u enkel de gegevens welke wij echt nodig hebben. In onze Privacyverklaring kunt u meer lezen over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.  

Ben je nog geen lid is van de Zeeuwse Darts Federatie, meldt je dan snel aan via dit formulier.

Afmelden dien je hier te doen.

 

DT De Okkies

Wij zijn een gezellig dart team en spelen 3e divisie!

Wij zijn voor het seizoen 2023/2024 opzoek naar nieuwe spelers om volgend seizoen door te gaan!

Hou jij van een pijltje gooien en gezelligheid en denk jij dat je past bij ons team neem dan contact met ons op via do.vergeer@gmail.com of app naar 06-27003733 en wie weet wordt ons team nog gezelliger met jou er bij! Onze thuis basis is café T' Fust in Middelburg.